Catella
Catellan kotisivut
    Takaisin hakutuloksiin
Vasarakatu 23 Seppälä, 40320 Jyväskylä Vuokrataan: Liiketila 275.5 m2
            Vasarakadun liike- ja toimistokiinteistö - Uudiskohde

Vetovoimainen ja voimakkaasti kehittyvä Seppälän alue monipuolistuu kesällä 2018 uuden kaksikerroksinen liike- ja toimistokiinteistön valmistuessa Vasarakadun varteen. 

Hankkeeseen on vielä mahdollista päästä mukaan. Ensimmäisen kerroksen tilojen osalta heti vuokrattavana on 275,5 m2 tila, joka voidaan toteuttaa toimijan tarpeiden mukaisesti. Tilat on mahdollista rakentaa joko liike- tai toimistokäyttöön. 

Tila on vihreällä korostettu osa koko rakennuksen pohjakuvassa, kuvissa myös esimerkki tilan toteutuksesta toimistokäyttöön. 

Liikekäyttöä ajatellen erityisesti B-to-B toimijat sopivat kohteeseen hyvin. Rakennus on näkyvällä paikalla ja se on hyvin saavutettavissa, tontille ajo tapahtuu ns. IKEAn liikenneympyrästä.

Pohjakuvassa näkyy tämän hetken tilanne, vapaana tällä hetkellä rakennuksen keskeltä vapaana noin 275,5m2 liiketila. Tilassa on suuri, koko tilan korkuinen lasiseinä Vasarakadulle joka tuo valoa ja avaruutta muutenkin sisäkorkeudeltaan korkeaan (3,8m) tilaan. 

Tila voidaan toteuttaa käyttäjän tarpeiden mukaisesti, niin rakenteiden kuin pintojenkin osalta. 

Tiloihin tulee koko alalle alaslaskettu katto (3,8m), jossa jäähdytys ja lämmityselementit sekä valaistus on toteutettu samaan tasoon yleisilmeen ollessa tällöin siisti ja edustava.

Kohteen arvioitu valmistuminen kesä-heinäkuun vaihteessa 2018! Tämän tilan osalta valmistuminen riipppuu käyttäjän mukaisten toiveiden toteutuksesta, arviolta elo-syyskuussa.

Ota yhteyttä!
Mikko Hirvi p. 040 757 9731 TAI 
Jukka Koivistoinen p. 040 746 7964          
Kerros: 1

Kysy lisätietoja kohteesta

Mikko Hirvi
puh: 040 757 9731
mikko.hirvi@infonia.fi

Ota yhteyttä

Nimi
Yritys
Puhelin
Sähköposti
Viesti
LÄHETÄ